Η απάντηση Γεωργιάδη για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό» (VIDEO)
Στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την κόρη του να έχει προσληφθεί στο «Ελληνικό» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

“Η κόρη μου έχει κάνει πολύ καλές σπουδές. Άριστα, βγήκε πρώτη στη χρονιά της. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό, έκανε αίτηση και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή η πρόσληψη” ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

“Εγώ όπως ξέρετε έχω αρμοδιότητα σε όλη την αγορά…Αν το επιχείρημα είναι ότι επειδή έχω αρμοδιότητα στην αγορά, το δικό μου το παιδί δεν μπορεί να δουλέψει σε επιχείρηση γιατί μπορεί να επηρεαστεί από τις δικές μου αποφάσεις, τότε δεν μπορεί να δουλέψει σε καμία εταιρεία στην Ελλάδα, γιατί έχω αρμοδιότητα σε όλη την ιδιωτική αγορά” είπε και έφερε το παράδειγμα των σούπερ μάρκετ, των εστιατορίων και των ξενοδοχείων.

“Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Γιατί δεν μπορώ να τη βάλω στο Δημόσιο έστω σαν σύμβουλό μου ενώ έχω το αξίωμα και σωστά δεν μπορώ. Άρα δεν μπορώ να την βάλω να δουλέψει ούτε στο Δημόσιο ούτε στον ιδιωτικό τομέα. Ωραία να δουλέψει στο εξωτερικό; Mα και για το εξωτερικό για τα παιδιά του Πρωθυπουργού, ίδια κριτική έγινε. Άρα τα παιδιά μας να κάθονται να μας βλέπουν επειδή είμαστε πολιτικοί” τόνισε και συνέχισε:“Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις απ’ έξω. Έχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Αλλά ακόμα και εχθροί να είμαστε τα γυναικόπαιδα μένουν απ’ έξω. Προφανώς δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με το ότι ένα νέο κορίτσι με όλα τα προσόντα κατάφερε να βρει αυτή τη δουλειά, αφήνοντας μια δουλειά, γιατί αυτό της άρεσε περισσότερο… Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα που κάνει τη δική της ζωή όπως την κάνουν τα νέα παιδιά, όλα. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών αντιπάλων”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.