Ηλιούπολη: Θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Ραβάνη




Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Γιάννης Ραβάνης, από τον Άγιο Αθανάσιο Φωκίδας, ο οποίος δημιούργησε στην Ηλιούπολη με τους γιους του, το 2006, το γνωστό κρεοπωλείο “Ραβάνης” που φημίζεται και για το πρόβειο γιαούρτι, αλλά και το απαράμιλλης γεύσης παγωτό. Η οικογένεια Ραβάνη ήταν αυτή που έφερε στην ευρύτερη περιοχή του Αθανασίου Διάκου τον εσωτερικό τουρισμό, καθώς, με τη λειτουργία της ονομαστής ταβέρνας και του ομώνυμου ξενώνα, το χωριό μπήκε στον τουριστικό χάρτη των ποιοτικών και ιδιαίτερων προορισμών.

Εκτός από το μαγαζί στην Ηλιούπολη τα παιδιά του Γιάννη Ραβάνη δημιούργησαν και ένα ακόμη στο Ελληνικό. Ο εκλιπών στήριζε τους αθλητικούς συλλόγους της Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση της DIANA Academy -Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης

“Η Διάνα θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Ραβάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Ευχαριστούμε για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια!”



Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηλιούπολης (τμήμα βόλεϊ ανδρών)

“Εκ μέρους των αθλητών ,των προπονητών και της διοίκησης του τμήματος βολλευ ανδρών , εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Ραβάνη.

Ο εκλιπών Γιάννης Ραβάνης, υπήρξε ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και πετυχημένος επιχειρηματίας με καταγωγή από τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας, τον οποίο λάτρευε. Στα παιδιά του Δημήτρη, Γιώργο και Σωτηρία τα θερμά μας συλλυπητήρια.”

Η ανακοίνωση της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου

Άλλη μια απώλεια συγχωριανού μας το τελευταίο διάστημα.
Η είδηση του θανάτου του Ιωάννη Γ. ΡΑΒΑΝΗ σε ηλικία 85 ετών, σκόρπισε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο. Ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του χωριού μας.
Ως επαγγελματίας άφησε το στίγμα του στην ευρύτερη περιοχή, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, δημιουργώντας μια επιχείρηση με την ξακουστή ταβέρνα της πλατείας και το παγωτό “ΡΑΒΑΝΗ”, που συνδέθηκε με το χωριό και συνεχίζει πλέον με τα παιδιά του. Σωστός οικογενειάρχης, πατριώτης, αγάπησε τον τόπο του και έζησε στο χωριό έως το τέλος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μουσουνιτσιώτικης γης που θα τον σκεπάσει.
Ειλικρινή συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια που έχουν να θυμούνται πολλά.
Καλό ταξίδι “Μπάρμπα Γιάννη ΡΑΒΑΝΗ”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.