Επανεμφάνιση Σώρρα με «διάγγελμα» από το Λαγονήσι (VIDEO)
Επανεμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας, για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, σε μαζική συγκέντρωση οπαδών του στο Λαγονήσι.

Ο Αρτέμης Σώρρας είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη για απόπειρα απάτης. Αποφυλακίστηκε με όρους από τις φυλακές της Χαλκίδας αφού είχε εκτίσει 2,5 χρόνια της ποινής του. Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις όμως δεν δείχνει έτοιμος να… παρατήσει την πολιτική.

Μιλώντας από το μπαλκόνι στους οπαδούς του που μαζεύτηκαν στο Λαγονήσι να τον ακούσουν, είπε μεταξύ άλλων.«Κάναμε φυλακή, μας φυλακίσανε. Ο λόγος; Γιατί η αλήθεια του δικαίου ήταν παρόν (sic) και θέλαμε να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μέσα σε ένα πραγματικό αξιακό που είναι η ίδια μας η ύπαρξη. Δεν φοβήθηκε κανένας και κάτσατε στις θέσεις, τουλάχιστον όσοι έκατσαν. Όσοι μας πέταξαν τα παπούτσια, καλώς να το κάνουν, δεν μας ενδιαφέρει. Είμαι περήφανος για όλους σας και εσείς για το ίδιο το έργο. Πάνω από όλα είναι ο ίδιος ο σκοπός. Το μήνυμα είναι πολιτικό γιατί υπάρχουν πολίτες. Εμείς αναβιώνουμε τον ίδιο τον πολίτη». Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.