Δρόμεια 2022: 2 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής»




Στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour Bronze» Special, έχουν ενταχθεί τα «Δρόμεια», που διοργανώνεται από το 2018 από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Αθλητικό Όμιλο Βάρης «Δρομέας» υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για τη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας, του Βελγίου, της Μ. Βρετανίας, της Δανίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Σλοβενίας, της Νορβηγίας και της Ουγγαρίας οι οποίες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην χώρα μας μαζί με την Εθνική μας ομάδα, διεκδικώντας την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημά στο Όρεγκον των ΗΠΑ (4Χ400 Α/Γ και 4Χ100 Α/Γ).

Κορυφαίοι αθλητές από την Αμερική, τη Γαλλία, την Αργεντινή, τη Σερβία, τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Μ. Βρετανία, τη Δανία, την Πορτογαλία στις σκυταλοδρομίες και στα ατομικά, οι κορυφαίοι αθλητές της Κύπρου και της Ελλάδας, θα κυνηγήσουν τα όρια τους στις κούρσες της μίας ανάσας.

Το μίτινγκ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων θα διαρκέσει δύο ώρες. Το πρόγραμμα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΑ SPORT και την ΕΡΤ 1.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.