Δράση Προληπτικού Ελέγχου Μελανώματος από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης  Αρκουμάνης, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας του ΚΕΠ Υγείας καισε συνεργασία με τον Ιατρό Δερματολόγο Γεώργιο Οικονόμου, διοργανώνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο μελανώματος (σπίλων – κοινώς ελιές) για τους δημότες άνω των 16 ετών.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων ( Αγίου Αλεξάνδρου 77) την Τετάρτη 4 Μαίου από τις 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και για να προσέλθει κάποιος, πρέπει να έχει προηγηθεί ραντεβού και δήλωση συμμετοχής του στην δράση, στο τηλέφωνο 210 9839373.

Η είσοδος για την εξέταση θα επιτρέπεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας και επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου τριμήνου ενώ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας προτρέπει όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην δράση η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν και να εξεταστούν.Πληροφορίες: ΚΕΠ Υγείας-Δημοτικά Ιατρεία Παλαιού Φαλήρου τηλέφωνο: 210 9839373

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.