Δράση ενημέρωσης – πρόληψης – εξέτασης για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση Praksis, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της οργάνωσης για τη Δημόσια Υγεία, υλοποιούν τη 4η δράση με σκοπό την ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C. Σημειώνεται πως η δράση θα επαναλαμβάνεται στο Δήμο, την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα.

Κινητή Μονάδα της Praksis θα βρίσκεται τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 από ώρα 11:00 έως 14:00 στον πεζόδρομο του σταθμού μετρό ΔΑΦΝΗ (έξοδος από την πλευρά του Αγίου Δημητρίου), για την πραγματοποίηση εξετάσεων για τον ιό HIV και για τις ηπατίτιδες B & C. Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού -και με άμεσο αποτέλεσμα- και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις.

Για τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση όλων θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό γύρω από τα θέματα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B&C. Σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid –19.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.