Γλυφάδα: Eντυπωσιακές εικόνες από τα δύο ολοκαίνουργια γήπεδα προδιαγραφών FIFA
Ποδόσφαιρο για όλους σε γήπεδα προδιαγραφών FIFA
Πριν από δύο χρόνια βρισκόταν εκεί ένα γήπεδο. Μετά έγινε Drive In. Και μόλις τελείωσαν οι εκδηλώσεις του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας άρχισε η ανακατασκευή του. Το αποτέλεσμα, δύο χρόνια μετά, είναι εντυπωσιακό! Δύο ολοκαίνουργια γήπεδα προδιαγραφών FIFA είναι πανέτοιμα σήμερα, στον δροσερό και φιλόξενο χώρο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας -στην Αλ. Παναγούλη- για να κάνουν τις προπονήσεις τους νέοι…. κάθε ηλικίας !

“Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και πατάς καινούργιο χορτάρι, νιώθεις ότι είσαι ο μεγαλύτερος αστέρας της μπάλας ! Θα το διαπιστώσετε με μία μόνο βόλτα στο ολοκαίνουργιο 1ο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Θα δείτε καθημερινά παιδιά, εφήβους και μεγαλύτερους να τρέχουν, να παθιάζονται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι σα να παίζουν στον τελικό του Champions League. Αυτό είναι που μας δίνει και τη μεγαλύτερη χαρά, να βλέπουμε τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που απολαμβάνουν τις ριζικά ανανεωμένες εγκαταστάσεις”, τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και πρόσθεσε: “Δημιουργήσαμε – μετά από τεράστια προσπάθεια – δύο γήπεδα ποδοσφαίρου εκεί που υπήρχε ένα, έναν υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο εκεί που υπήρχε ένας παλιός. Αξιοποιώντας δηλαδή κάθε σπιθαμή του δημοτικού χώρου αυτού, φτιάξαμε δύο ολοκαίνουργια γήπεδα ποδοσφαίρου, με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές της FIFA, εκεί που μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα γήπεδο. Σύντομα μάλιστα θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης μας που το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν κράτηση – δωρεάν – για τις διαθέσιμες ώρες των γηπέδων, για να παίξουν ποδόσφαιρο με τους φίλους και την παρέα τους ! Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”. Πίσω από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς βρίσκεται ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, τ. Αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος δήλωσε: “Η κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων στην πόλη μας για τα παιδιά μας και για όσους νιώθουν νέοι είναι για εμάς προτεραιότητα. Ο αθλητισμός δίνει ζωή. Από το αποτέλεσμα που έχουμε τώρα, ύστερα από δύο χρόνια δουλειάς, αντλούμε κουράγιο και δύναμη. Συνεχίζουμε”.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.