Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου




Νεκρός στο διαμέρισμα του, στα Εξάρχεια, βρέθηκε ο γιος του βετεράνου δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βασίλειος – Σπυρίδωνας, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός στον καναπέ του σαλονιού του, στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας. Οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Τελικά, στις 15:30 ο πατέρας του μαζί με κλειδαρά, πήγαν στο διαμέρισμα, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είχε διαβήτη τύπου Α και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του. Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό του φάκελο.



Ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε γεννηθεί το 1989. Ασχολούταν με τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Όπως αναφέρθηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, oι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 09:30.

Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου:

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.