Βουλιαγμένη – Kαραμπόλα: «Με δυσκολία στέκομαι στα πόδια μου»




Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που χτυπήθηκε από το «φτιαγμένο» όχημα που έκανε κόντρες στην παραλιακή μεσημέρι της Πρωτομαγιάς προκαλώντας καραμπόλα και τραυματισμούς. «Βρισκόμασταν σταματημένοι στο φανάρι και δεχθήκαμε ενα ισχυρό χτύπημα από πίσω. Σωθήκαμε από θαύμα…».

Με αυτά τα λόγια, ο οδηγός του ασημί Mercedes A Class, ενός εκ των οχημάτων στη μεγάλη καραμπόλα της παραλιακής, περιγράφει στο protothema.gr το εφιαλτικό σκηνικό. Ο επιχειρηματίας που πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο και μετά βίας όπως λέει μπορεί να περπατήσει, βρισκόταν στο ασημί Mercedes με τους γονείς του, τον αδερφό και τη σύντροφο του οι οποίοι αν και σώθηκαν κυριολεκτικά από θαύμα εντούτοις έχουν τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

«Ήμασταν σταματημένοι στο φανάρι στη Βουλιαγμένη στο ρεύμα προς Βάρκιζα, πέντε άτομα μέσα στο όχημα και ακούσαμε έναν ισχυρό θόρυβο και ήχους από φρένα. Σε δευτερόλεπτα έγιναν όλα. Δεν θυμάμαι τι έγινε… Όλα έγιναν γρήγορα. Και ανακαλώ στη μνήμη μου όσα έγιναν βλέποντας τις φωτογραφίες. Ο καθένας από εμάς βγήκε όπως μπορούσε έξω και ήμασταν ξαπλωμένοι στην άσφαλτο.

Ο αδερφός μου έχει ράμματα και οι γονείς μου τραυματίστηκαν και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Τρέχουμε με τους γιατρούς γιατί είναι πολύ ευαίσθητη η κατάσταση των γονέων μου και απαιτείται χρόνος. Θα σας πω μόνο, ότι εγώ, ο αδερφός μου και η σύντροφος του καταφέραμε να περπατήσουμε. Εγω χθες το βράδυ πήρα εξιτήριο έχω τραυματιστεί στην πλάτη και τον αυχένα Δεν έχουμε καταθέσει ακόμα. Μας είπαν όταν μπορέσουμε να πάμε στην Αστυνομία να καταθέσουμε», αναφέρει και καταλήγει λέγοντας τα εξής



«Πραγματικά στεναχωριέμαι με αυτή την κατάσταση στην παραλιακή γιατί κινδυνεύει κόσμος. Εμείς, είμαστε μια οικογένεια, σε ένα αυτοκίνητο, σταματημένοι στο φανάρι και θα μπορούσαμε, από το τίποτα να έχουμε πεθάνει γιατί απλά κάποιος έτρεχε. Στεναχωριέμαι γιατί πήγαμε να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Και κάτι πρέπει να γίνει. Σε αυτό το σημείο τον τελευταίο καιρό έχουν πεθάνει δυο άτομα. Ας βάλουν κάμερες, να κάνουν ελέγχους και να γίνουν πιο αυστηρά τα πρόστιμα έτσι ώστε να μπει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο. Να μην κινδυνεύει κόσμος». Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.