Βάρκιζα: «Καθαρό Περιβάλλον…χωρίς καπνό και άτμισμα»




Η FairLife L.C.C. και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενώνουν τις «δυνάμεις» τους, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), στέλνοντας το μήνυμα «Καθαρό Περιβάλλον… χωρίς καπνό και άτμισμα», με τη συνδιοργάνωση της δράσης καθαρισμού της Ανατολικής παραλίας της Βάρκιζας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 09.00 π.μ. με σημείο συνάντησης μπροστά από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης – Βάρκιζας.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφερόμενος στη δράση δήλωσε: «Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποτελεί  υπενθύμιση προς όλους μας, φορείς, Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολίτες για την υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Ειδικότερα σήμερα, αποτελεί ανάγκη ζωτικής σημασίας. Η κοινή προσπάθεια για να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας τη φροντίδα του περιβάλλοντος αποτελεί  χρέος όλων μας, προς τις σημερινές αλλά και τις επόμενες γενιές. Με τον καθαρισμό της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας, από το Δήμο μας και τη FairLife L.C.C., από τα αποτσίγαρα και όχι μόνο, το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε έχει ιδιαίτερη αλλά και διττή σημασία: την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της νέας γενιάς από εξαρτήσεις, όπως το κάπνισμα και το άτμισμα».

Η Πρόεδρος της FairLife L.C.C. κυρία Κορίνα Πατέλη Bell εξηγεί: «Με τη δράση καθαρισμού της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας ολοκληρώνεται η ενημερωτική εκστρατεία της FairLife L.C.C. «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα» με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος. Οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία, η οποία περιλαμβάνει τον πρώτο Πανελλήνιο Mαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και

Αφίσας για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και τη δράση καθαρισμού, συμβάλλουν στη δημιουργία κουλτούρας για την πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, την πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς προϊόντα καπνού, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο κ. Γρ. Κωνσταντέλλο,  τους αρμόδιους Αντιδημάρχους καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου, για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια μας να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα  καθαρό περιβάλλον… χωρίς καπνό και άτμισμα».



Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 9.00 π.μ. στην τοποθεσία Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης – Βάρκιζας τους συμμετέχοντες στη δράση θα καλωσορίσουν οι Ambassadors της FairLife L.C.C.

«FAIRLIFE L.C.C.»- ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ

Ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας για τον καρκίνο του πνεύμονα «FairLife L.C.C.» δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Βell, 57 ετών, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Η αποστολή της FairLife είναι να υποστηρίξει τον ασθενή που πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα σε όλη τη δύσκολη διαδρομή του από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας, την πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες, καθώς και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.