Άλιμος: Κινδύνεψε πάλι από πυρκαγιά η περιοχή της παλιάς “Φαντασίας”
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε στην περιοχή της παλιάς Φαντασίας. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα. Στο σημείο έσπευσαν και οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου, Νίκος Αλβανός και Αρτέμης Καραμολέγκος.
“Στον ίδιο χώρο είχε ξεσπάσει φωτιά και πέρυσι το καλοκαίρι, η οποία τότε τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πυροσβεστικού οχήματος της Ελληνικόν ΑΕ, η οποία έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση της συγκεκριμένης έκτασης” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.
“Αυτά ας τα βλέπουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, που έχουν αποκλείσει τον Άλιμο (και 5 ακόμα Δήμους σε όλη την Ελλάδα) από την κρατική επιχορήγηση για προληπτικές δράσεις πυροπροστασίας, με το “αφοπλιστικό” (και αδιανόητο) επιχείρημα: “Τί πράσινο έχει ο Άλιμος για να καεί;”.
Έχουμε, βεβαίως, ενημερώσει γραπτώς για όλη την κατάσταση τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και αναμένουμε να δούμε αν (και τί) θα πράξει σχετικά”.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.