H Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της, στον Σταύρο Θεοδωράκη




Tην τεράστια δύναμη της ψυχής της έδειξε για μια ακόμα φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δυο χρόνια μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της.

Eίκοσι τρεις μήνες και περίπου δέκα χειρουργεία μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.

Mε απίστευτο θάρρος η Ιωάννα επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά της ζωή της κάνοντας βήματα προς τη λύτρωση από τον Γολγοθά που της επέβαλε η Εφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα.

Δείτε την ανάρτησή της
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος” @protagonistesofficial @alphatv 📸 @olympiakrasagaki έγραψε στο Instagram.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.