Final-4 Κυπέλλου ανδρών στο βόλει: Η Γλυφάδα κέρδισε το στοίχημα




Το διήμερο του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο και το ελληνικό βόλεϊ να κερδίζει (λίγες ημέρες μετά τους αντίστοιχους αγώνες των γυναικών) τις εντυπώσεις από τη διοργάνωση που εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

Οι τέσσερις φιναλίστ (ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου ONEX, Ολυμπιακός, Πήγασος Πολίχνης) αποζημίωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», το οποίο πραγματικά έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό γήπεδο. Αθλητές των ομάδων της Αττικής, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, παλιές δόξες του αθλήματος και απλός κόσμος, ανάμεσα τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρώτας, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό θέαμα, αντάξιο του θεσμού. Παρούσα φυσικά η Δημοτική Αρχή της πόλης, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση του Final-4, ως άξιοι οικοδεσπότες μιας μεγάλης διοργάνωσης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Γιάννης Σκαλτσάς, Σάσα Πατεράκη, Μαίρη Μηλιαρέση.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ποδαρικό» στο πλήρως ανακαινισμένο ΔΑΚ, με …καρφώματα και σερβίς ! Η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει και πάλι στη Γλυφάδα. Μια σπουδαία διοργάνωση, το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλει, φιλοξενείται εδώ, σήμερα και αύριο, Παρασκευή, με τον μεγάλο τελικό. Με πολύ κόπο και πολλή αγάπη για το στολίδι της πόλης μας, το κλειστό «Μάκης Λιούγκας», το ανακαινίσαμε πλήρως και από το περασμένο φθινόπωρο το απολαμβάνουν ξανά οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, οι σύλλογοι και τα σωματεία της Γλυφάδας. Η ριζική ανακαίνιση, σε συνδυασμό με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία έφερε και πάλι μια μεγάλη διοργάνωση στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» και κόσμο στις κερκίδες, που απολαμβάνει θέαμα υψηλού επιπέδου σε εξαιρετικό κλίμα, όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε αθλητική αναμέτρηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περικλή Δορκοφίκη και όλους τους εργαζόμενους στον τομέα αθλητισμού του Δήμου μας που διασφάλισαν για μια ακόμα φορά την άψογη λειτουργία του κλειστού μας γηπέδου, σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την άριστη συνεργασία που έχουμε».



Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης δήλωσε: «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, ήταν μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ. Γεμάτο το γήπεδο, χαμογελαστοί οι φίλαθλοι, πολλά μικρά παιδιά που ήρθαν να δουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Το χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που και φέτος μας έδειξε την εμπιστοσύνη της και μας επέλεξε. Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Αυτό αισθανόμαστε ότι κάναμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μάς δικαιώνει όλους».

«Ύστερα από δύο χρόνια που η πανδημία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου ανδρών, η Γλυφάδα, όπως και το 2016 στην αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών και το 2017 στη διοργάνωση των γυναικών κέρδισε και πάλι το μεγάλο στοίχημα και την ευχαριστούμε» δήλωσε η ΕΟΠΠΕ. Η ελληνική ομοσπονδία τίμησε για τη συνολική προσφορά τους, μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ, όπως και τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.