3,2 εκατ. ευρώ απόψε στο τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ – Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων
Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 3,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

3,2 εκατ. ευρώ απόψε στο τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ – Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίωνΡαντεβού με την τύχη κλείνουν σήμερα οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με το δέκατο σερί τζακ-ποτ να μοιράζει περισσότερα από 3,2 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού.

Οι συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού, στο πρώτο μεγάλο τζακ ποτ μετά το Πάσχα.

Η Ζωή Λουμάκου, υπάλληλος
καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά
Θεσσαλονίκης

Στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη επί της οδού Ανδρούτσου 2 και Μιαούλη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν δύο επιτυχίες που κέρδισαν από 16.209,95 ευρώ στην περασμένη κλήρωση. Όπως τονίζει η Ζωή Λουμάκου, υπάλληλος του καταστήματος, «από το πρωί οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ επισκέπτονται το κατάστημα για να καταθέσουν τα δελτία τους εν όψει της κλήρωσης για τα 3,2 εκατ. ευρώ. Είναι το δέκατο συνεχόμενο τζακ-ποτ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού και η συμμετοχή είναι υψηλή. Aρκετοί είναι και αυτοί που έχουν ανεβάσει το ποσό συμμετοχής τους, ώστε να έχουν αυξημένες πιθανότητες για κέρδη».

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 για να διεκδικήσουν το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ. Όπως εξηγεί η κ. Λουμάκου, «όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην σημερινή κλήρωση θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους μέχρι και τις 21.30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και όποιος το επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.