Σεισμός ρίχτερ… 4.20 στην Ιταλία, πληρώνει η Λούτον




Η Ρόμα έκανε τη… δουλειά της στο Κόνφερενς Λιγκ και τώρα δοκιμάζεται στην έδρα της Νάπολι. Αποφασισμένη να ρίξει «βόμβα». Τα πλάνα της Αταλάντα θα επιδιώξει να χαλάσει και η Βερόνα. Στην Αγγλία, υπάρχει το ζευγάρι Κάρντιφ – Λούτον και το ενδιαφέρον μας στρέφεται προς τα δεξιά.

Όλες οι πληροφορίες για το live casino

536. Κάρντιφ – Λούτον (17:00)

Ξεκίνημα με Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Κάρντιφ – Λούτον. Η γηπεδούχος έχασε 2-1 από τη Χαλ και συνεχίζει να έχει ανισορροπία στα αποτελέσματα της. Με 2-0-2 στα 4 τελευταία, είναι παντελώς άνετη και δεν υπάρχει λόγος για να πατήσει το… γκάζι. Η Λούτον κέρδισε τη φορμαρισμένη Νότιγχαμ (1-0) και συνεχίζει να ελπίζει στα πλέι οφ. Δύο τα αρνητικά για την ίδια. Ένα ότι μαζεύτηκαν πολλές απουσίες (θα λείψουν συγκεκριμένα 8 παίκτες), αλλά και η κακή παράδοση (4/4 ήττες στο Κάρντιφ).



➥ Θα τολμήσουμε όμως να πάμε με την ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νίκη, έτσι το διπλό μας καλύπτει σε απόδοση 2.60.

608. Νάπολι – Ρόμα (20:00)

Μένουμε στην ίδια χώρα, ανεβαίνουμε κατηγορία, για το σπουδαίο ματς, Νάπολι – Ρόμα. Η γηπεδούχος δεν έφτασε σε καρέ επιτυχιών, καθώς ηττήθηκε 3-2 εντός από τη Φιορεντίνα. Πίσω στη μάχη για τον τίτλο, βλέπει τη… σκιά των Μίλαν και Ίντερ. Το πολύ θετικό για την ίδια είναι πως δεν αντιμετωπίζει απουσίες, αντιθέτως επιστρέφουν οι μέσοι Ανγκισά, Ουνάς και ο φορ Πετάνια. Η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά το 4-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ. Με 7-2-1 στα 10 τελευταία επίσημα ματς, κυνηγάει το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, ονειρεύεται άλλωστε το Τσάμπιονς Λιγκ.

➥ Αξίζει να κυνηγήσουμε την απόδοση και αυτή είναι το 4.20 στο διπλό των Ρωμαίων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.