Περιβαλλοντική δράση στον Άλιμο




Ο καθαρισμός της μαρίνας υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής.

Η περιβαλλοντική οργάνωση Beach Cleaning μαζί με το Cool Experience Dive Center διοργανώνουν μια περιβαλλοντική εθελοντική δράση υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου. Ραντεβού στην προβλήτα 4ΑΚ.
Οι δύτες που επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι παρασκευή 15/04 στο τηλέφωνο 6980790002 Viber/Whatsapp

Θα γίνει εκπαίδευση στις διαδικασίες υποβρύχιου ή παράκτιου καθαρισμού και καταγραφή των υλικών καθώς και διαχωρισμός τους ανά κατηγορίες βάση των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.♻☑Στόχος μέσα σε μία ημέρα, οι φίλοι που θα συμμετέχουν να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος και να αποκτήσουν γνώσεις σε σχέση με τους υποβρύχιους και παράκτιους καθαρισμούς. Η δράση είναι ιδανική για παιδιά, ώστε να μάθουνε την αξία του εθελοντισμού και της προστασίας περιβάλλοντος.🌍☑Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνεται βεβαίωση συμμετοχής και για όσους επιθυμούν πιστοποίηση Dive Against Debris (Δύτες) ή Project Aware (μη δύτες).
*Παρέχετε με 2 ώρες μάθημα στην τιμή των 45€ + φπα☑Οδηγίες:🤿Προϋποθέσεις συμμετοχής δυτών.🤿1.Κάτοχος πτυχίου αναγνωρισμένου οργανισμού.
2. Να υπάρχει τουλάχιστον 1 DSMB ανά ζεύγος και κάθε δύτης να διαθέτει κοπτικό εργαλείο.🆘Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Για κρατήσεις ή επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο 6980790002 ή μέσω email στο [email protected].☑Ο καταδυτικός εξοπλισμός παρέχεται στο 50% της τιμής ενοικίου καταλόγου.
(Για όσους επιθυμούν πιστοποίηση παρέχεται δωρεάν).



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.