Νέα Σμύρνη: Καλούν σε εξηγήσεις τους δασκάλους της 10χρονης που βασάνιζε ο πατέρας της




Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του protothema.gr για το 10χρονο κοριτσάκι που βίωνε τη φρίκη στα χέρια του 47χρονου πατέρα του, που το σακάτευε στο ξύλο και το κακοποιούσε σεξουαλικά, φθάνοντας σε σημείο να του καίει τα χεράκι στο μάτι της κουζίνας επειδή αντιστεκόταν στο μαρτύριο που ζούσε, πηγαίνοντας πολλές φορές δαρμένο, γδαρμένο και καμένο στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία στους αξιωματικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, να καλέσουν τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Σμύρνη, όπου πήγαινε το κοριτσάκι, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Και αυτό γιατί, προκαλεί ερωτήματα πώς ένα 10χρονο παιδί με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα, πήγαινε στο σχολείο και ουδείς από τους δασκάλους είχε δώσει προσοχή για να το βοηθήσει και να λήξει νωρίτερα το μαρτύριό του.

Έτσι, λοιπόν, διενεργείται έρευνα προκειμένου να απαντηθούν εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν για αυτή τη ζοφερή υπόθεση.



Ο πατέρας του κοριτσιού έχει προφυλακιστεί για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης, την ώρα που είναι ανοιχτή η έρευνα της ανρκίτριας για την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού την οποία αν και ο πατέρας δεν αποδέχεται υποστηρίζοντας ότι βασάνιζε το κοριτσάκι είτε γιατί είχε νεύρα ή γιατί είχε καταναλώσει αλκοόλ. Εντούτοις, η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει όσα φρικτά έχει υποστεί το κοριτσάκι.

Έτσι οι αστυνομικοί του γραφείου, Αντιμετώπισης της Οικογενειακής Βίας Ομόνοιας που ασχολήθηκε με την υπόθεση, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά και λειτουργώντας χωρίς να χάσει χρόνο για να σώσουν το κοριτσάκι, περιμένουν να καταφέρει να συνέλθει από όλα όσα βίωνε από τον πατέρα του, για να δώσει κατάθεση. Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.