Μητέρα με δύο παιδιά έπεσαν με το αυτοκίνητο από ύψος 20 μέτρων στη Σαλαμίνα




Nέες εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο με το Smart που έπεσε από 20 μέτρα στη θάλασσα

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, ένα ΙΧ που οδηγούσε 37χρονη, στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της, ξέφυγε για άγνωστη αιτία, από την πορεία του, στην παραλιακή λεωφόρο Αιαντείου, και έπεσε στη θάλασσα, από ύψος 20 μέτρων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. Πηγή φωτό: dikaiologitika.gr

Δείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην παραλιακή λεωφόρο Αιαντείου ν. Σαλαμίνας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 37χρονη εκτράπηκε της πορείας του και κατακρημνίστηκε από ύψος περίπου (20) μέτρων καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 37χρονης και των δυο (02) ανήλικων ατόμων που επέβαιναν στο Ε.Ι.Χ.
Ειδικότερα, οι τρεις (03) επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόντουσαν στο σημείο και εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, ενώ το ανωτέρω Ε.Ι.Χ. όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.