Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε δρόμους του Παλαιού Φαλήρου




Προχωρούν οι εργασίες για τη συντήρηση σημείων του οδοστρώματος των δρόμων του Παλαιού Φαλήρου, τα οποία είτε από φυσική φθορά, είτε από κακοτεχνίες προηγούμενων επεμβάσεων (Ο.Κ.Ω. κλπ.), είτε από άλλα έκτακτα περιστατικά, χρειάζεται να αποκατασταθούν προκειμένου να είναι ασφαλείς για οχήματα και πεζούς.


“Εκτός των μεγάλων τεχνικών έργων που υλοποιεί ο Δήμος μας, οι μικρότερης εμβέλειας παρεμβάσεις, κάνουν επίσης τη διαφορά στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε δρόμους του Παλαιού Φαλήρου

  • 06/04/2022 at 9:47 πμ
    Permalink

    καλημερα σας,

    Εαν ειναι εφικτο καντε ενα αρθρο για την λεωφορο αμφιθεας στο υψος παλαιου φαληρου που εχει να συντηρηθει χρονια ( ασφαλτοστρωση) αλλα το σημαντικοτερο ειναι χωρις διαγραμμισεις για πεζους και αυτοκινητα την οποια την καθιστα επικινδυνη. Για τα πεζοδρομια δεν θελω να πω κατι μιας και ολα τα καταστηματα τα εχουν ιδιοποιηθει για παρκινγκ.

    Ευχαριστω

    Απαντήστε
  • 07/04/2022 at 4:05 μμ
    Permalink

    Με αυτήν την Πυθαγόρα, στα σύνορα με τον Άλιμο, θα ασχοληθεί ποτέ κανείς; Είναι γεμάτη λακούβες, ούτε με ελιγμούς δεν τις αποφεύγεις πλέον.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.