Εθελοντική αιμοδοσία στο πολιτικό γραφείο του Χάρη Θεοχάρη, στη μνήμη της μητέρας του




Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χάρη Θεοχάρη, στον Άγιο Δημήτριο, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Γεννηματάς». Δείτε τι λέει ο βουλευτής για την πρωτότυπη αυτή ενέργεια:

“Από τότε που έχασα τη μητέρα μου από αιματολογικό νόσημα, είχα στην καρδιά μου καρφωμένη την ανάγκη να οργανώσω μια ημέρα αιμοδοσίας στη μνήμη της. Και χθες έγινε πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους τους συμπολίτες μου που ανταποκρίθηκαν στην δράση μας και έδωσαν αίμα δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 50 μονάδες αίματος. Επίσης, ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» που διενήργησε άψογα την αιμοδοσία. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η συμμετοχή πολλών νέων στην αιμοδοσία που δίνει ελπίδα για τη συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία.
Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίξουμε τον διπλανό μας. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.