Δώρισαν αμαξίδια για σκυλιά με κινητικά προβλήματα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου




Αμαξίδια για σκυλιά με κινητικά προβλήματα, δώρισε στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, η ομάδα Vale_wheelsproject2006 που αποτελείται από την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, την τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, τον αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα, το δικηγόρο, Σίμο Χριστοφάκη και τον επαγγελματία πυγμάχο, Στέλιο Παπαδόπουλο.
Ο στόχος της ομάδας είναι συγκινητικός: δωρίζουν αναπηρικά αμαξίδια σε Δήμους και φιλοζωϊκές οργανώσεις και ομάδες, για να μη μείνει κανένα ζωάκι με αναπηρία χωρίς πρόσβαση στις βόλτες του, στην κανονική ζωή και τη χαρά!

Η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και αντιδήμαρχος Οικονομικών, ευχαρίστησαν την ομάδα για την προσφορά.

“Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε αμαξίδια για σκυλιά με κινητικά προβλήματα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, καθώς και σε καταφύγια και φιλοζωικές οργανώσεις της Νότιας Αττικής.
Έχουμε και συνέχεια, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των τετράποδων φίλων μας και η μείωση ευθανασιών” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.