Δημοτικό σχολείο Βουλιαγμένης: Εξαιρετική θεατρική παρουσίαση του βιβλίου «Διακοπές στη Βεράντα»




Οι μαθητές/τριες της Στ1 τάξης του δημοτικού σχολείου Βουλιαγμένης, με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Νάντια Λιάκου συμμετείχαν σε μια όμορφη εκδήλωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, οι μαθητές με εξαιρετικά ευφάνταστο θεατρικό τρόπο και χορογραφίες, παρουσίασαν το λογοτεχνικό βιβλίο «Διακοπές στη Βεράντα» της αγαπημένης Ιωάννας Μπαμπέτα.

Ήταν μια γιορτή με τη συμμετοχή σχολείων του Δήμου, με βιβλία αγαπημένων συγγραφέων, και είχε
στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και την ανάδειξη της ρόλου και της λειτουργίας των σχολικών βιβλιοθηκών του Δήμου, οι οποίες είναι ενταγμένες στο Πανελλήνιο Σχολικό
Δίκτυο Βιβλιοθηκών.

Συγχαρητήρια στην αντιδήμαρχο παιδείας Vicky Sfika για την άρτια οργάνωση, στον Δήμαρχο Grigoris Konstantellos για το αγκάλιασμα της δράσης, στην Ntiana Kleadrou για την αστείρευτη ενέργεια, στον Stefanos Hatzistefanou για τον οπτικοακουστικό υλικό και τον συντονισμό.
Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την απίθανη δουλειά. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη με παιδικές φωνές, χαρά και αισιοδοξία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.