Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας




Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τους ημιτελικούς Λαμία-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας «σφραγίζονται» στους σημερινούς αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης.

Στις 18:00 ξεκινάει ο ημιτελικός, ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη «Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ και να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Η Λαμία θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί. Ο Παναθηναϊκός περνάει στον τελικό με νίκη, ισοπαλία, ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά στην περίπτωση που σκοράρει. Στο Κύπελλο Ελλάδας ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.



Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός.  

Με ενισχυμένες αποδόσεις παίζονται το 0-0 αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20′ και το σκοράρισμα οποιουδήποτε γκολ του αγώνα από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ανοιχτή η πρόκριση μετά το 0-0 της Τούμπας

Στις 20:00, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ανοιχτοί έμειναν οι λογαριασμοί τους, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στον τελικό. Το 0-0 οδηγεί στην παράταση, ενώ η ισοπαλία με γκολ ευνοεί τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Προσφέρονται ακόμα ενισχυμένες αποδόσεις για το 1-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 40′ και τον Ελ Αραμπί ως anytime σκόρερ.

Πάνω από 500 επιλογές για το Champions League

Η αποψινή ποδοσφαιρική βραδιά συμπεριλαμβάνει και τον ημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Βιγιαρεάλ.

Στις 22:00 στο Anfield ξεκινάει το παιχνίδι, στο οποίο φαβορί είναι η Λίβερπουλ κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία «πέταξε» εκτός Champions League, τη Γιουβέντους και την Μπάγερν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τον ημιτελικό του Champions League, Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται για το «Χ ημίχρονο-1 τελικό» της Λίβερπουλ σε συνδυασμό με τα Over 2,5 γκολ, το 1-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να μην μπει γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, το σκοράρισμα από τον Σαντιό Μανέ και την επίτευξη του πρώτου γκολ του αγώνα με σουτ.

Κρίσιμος αγώνας για τον Ολυμπιακό στη Εuroleague

Στο μπάσκετ τα βλέμματα στρέφονται στο Μονακό. Στις 22:00 ξεκινάει η τρίτη αναμέτρηση, ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό, για τα play off της Euroleague.

Ισόπαλη με 1-1 είναι η σειρά των αγώνων τους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο ματς, αλλά η Μονακό πήρε τη νίκη στο δεύτερο και «έσπασε» την έδρα των «ερυθρόλευκων». Ο αποψινός αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας.

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι Μονακό-Ολυμπιακός παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.