Το Eurohoops έρχεται για πρώτη φορά στα Νότια Προάστια με το απόλυτα επιτυχημένο Decision Making Camp!




Eurohoops Decision Making Camp: Εξέλιξε το μπασκετικό IQ σου στη Γλυφάδα!

H «συλλογή» προπονητικών προγραμμάτων του Eurohoops για ταλαντούχους και φιλόδοξους αθλητές συστήνεται στα Νότια Προάστια. Το Eurohoops Decision Making Camp, το πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα που βασίζεται στη σύγχρονη θεώρηση του μπάσκετ, δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες σκέψης και δράσης στο παιχνίδι τους. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στη Λεόντειο Σχολή στα Πατήσια τα Χριστούγεννα, όταν και εξαντλήθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις, το Eurohoops Decision Making Camp επιστρέφει σε… Easter Edition από τις 18 έως τις 20 Απριλίου, για αθλητές και αθλήτριες 12 έως 19 ετών και θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας», ευγενική παραχώρηση του Δήμου Γλυφάδας.

Δήλωσε συμμετοχή στο Eurohoops Decision Making Camp εδώ!

Ζήσε την προπονητική εμπειρία του Eurohoops στα Νότια Προάστια!

Μετά την Κηφισιά και τα Πατήσια, το Eurohoops θα υλοποιήσει για πρώτη φορά ένα από τα πιο επιτυχημένα του Camps επεκτείνοντας τα γεωγραφικά του… όρια! Το πρόγραμμα του Eurohoops Decision Making Camp έχει δημιουργηθεί  από τον Head Coach της Eurohoops Academy Λεοντείου, Κωνσταντίνο Μελέτη, και θα υλοποιηθεί από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy και της Eurohoops Academy Λεοντείου, με την παρουσία του Διευθυντή τους, Θοδωρή Παπαλουκά. Το ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας», το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο, καλύπτει τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει από την έναρξή της σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Με αυτό τον τρόπο αθλητές και αθλήτριες των Νοτίων Προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συμπυκνωμένη προπονητική εμπειρία του Eurohoops! Παράλληλα, βέβαια, θα πραγματοποιηθούν και το Easter Camp στο Eurohoops Dome στην Κηφισιά και το Future Stars Shooting Camp στη Λεόντειο Σχολή στα Πατήσια.



Ανέπτυξε την ικανότητας λήψης αποφάσεων και εξέλιξε το παιχνίδι σου!

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι καταστάσεων: η πιο απλή μορφή κίνησης μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές. Ένας αθλητής για να γίνει επιτυχημένος θα πρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι δημιουργεί κάθε του κίνηση· όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό ακριβώς η δεξιότητα λήψης αποφάσεων παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Η πολύπλοκη διαδικασία κατανόησης του παιχνιδιού απλοποιείται μέσα από το πρόγραμμα του Eurohoops Decision Making Camp.

Το πρόγραμμα του Eurohoops Decision Making Camp | Easter Edition έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες, όπως αυτοί έχουν τεθεί από τους αρμόδιους φορείς. Για την συμμετοχή στο Camp κάθε παιδί πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή, καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόησης ή αρνητική δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) covid-19 (για αθλητές έως 18 ετών) ή αρνητική δήλωση rapid test (για αθλητές άνω των 18 ετών).

Δήλωσε συμμετοχή στο Eurohoops Decision Making Camp εδώ!

Πληροφορίες

Ημέρες διεξαγωγής: 18/4-20/4

Τόπος διεξαγωγής: ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας».

Ωράριο: 10:00 – 13:00

Κόστος Συμμετοχής: 90€

* Για τα μέλη της Ακαδημίας της σεζόν 2021-2022 παρέχεται έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής.
** Κάθε συμμετέχων/ουσα θα παραλάβει ένα T-Shirt της Eurohoops Academy.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 800 2957698 303 6590
Email: [email protected]

Γραμματεία

Δευτέρα έως Παρασκευή | 17:00-20:30
Σάββατο | 09:00-16:00
Κυριακή | 09:00-11:30

Φόρμα Δήλωσης Ενδιαφέροντος : https://www.eurohoops.net/eurohoops-decision-making-camp-easter-edition-2022-glyfada/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.