“Το λευκό τριαντάφυλλο” – Το μιούζικαλ των εφήβων έρχεται στον Άλιμο




Κράτηση θέσεων έως την Παρασκευή 8 Απριλίου στο 2132008044 (12.00-18.00)

Το εξαιρετικό μιούζικαλ “ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ” των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά φιλοξενεί η θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν”, στον Άλιμο, την Κυριακή 10 Απριλίου στις 21.00, με δωρεάν είσοδο.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι των Αντώνη Χανιώτη και Ραλλούς Κρινή και κουβαλά μαζί της δυο μοναδικότητες: το νέο ελληνικό δίδυμο δημιουργών μιούζικαλ (Αντώνης Χανιώτης-Λάμπρος Κομζιάς) και το ότι παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν on stage 30 ταλαντούχοι έφηβοι, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν την πιο επιτυχημένη ομάδα μιούζικαλ στην Ελλάδα!

Λίγα λόγια για το έργο:
«Ωραία δε θα ήταν να είμαστε πάντα μαζί;»



Αν κοιτάξεις μέσα στα σκοτεινά νερά της λίμνης , ίσως δεις την απάντηση… Ίσως όμως απλά να δεις το πρόσωπό σου…Ίσως , πάλι, να δεις το φως του φεγγαριού… Ίσως τελικά να δεις αυτό που θα έβλεπες αν κοίταζες βαθιά μέσα σου…

Τα ερωτήματα που θέτει το έργο είναι πολλά και προσεγγίζει με απέραντο σεβασμό την αιωνιότητα της ανθρώπινης ψυχής. Ισορροπεί στα όρια του κτιστού με τον άκτιστο κόσμο, χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την επαφή του με τη γήινη πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό παραμύθι που εκτυλίσσεται στο Μπίλα Τρογιάντα, ένα ουκρανικό χωριό στα τέλη του 19ου αιώνα.

Η Ίρμα , ένα 16χρονο κορίτσι, πηγαίνει να περάσει στο χωριό τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τη Ραΐσα, την αγαπημένη της ξαδέρφη. Εκεί θα δοκιμαστούν οι γνώσεις και τα πιστεύω της και θα έρθει αντιμέτωπη με τοπικούς θρύλους, σκοτεινά μυστικά και μια αλήθεια που μόνο η καρδιά μπορεί να κατανοήσει…

Συντελεστές:

Συγγραφείς : Αντώνης Χανιώτης – Λάμπρος Κομζιάς

Καλλιτεχνική διεύθυνση : Αντώνης Χανιώτης

Μουσική : Αντώνης Χανιώτης – Timo Tolki

Στίχοι : Αντώνης Χανιώτης – Λάμπρος Κομζιάς

Σκηνοθεσία : Αντώνης Χανιώτης – Ραλλού Κρινή

Βοηθοί σκηνοθέτη : Αφροδίτη Ζαρμπίνη – Άρτεμις Τόλια – Δήμητρα Χρονάκη

Χορογραφίες : Ραλλού Κρινή

Κινησιολογία: Ραλλού Κρινή

Σκηνογράφοι : Δήμητρα Μαρίνη – Γιώργος Χατζησπύρου

Κουστούμια : Δήμητρα Μαρίνη – Αναστασία Αντωνάκη

Φωτογραφίες – Βίντεο : Πάτροκλος Σκαφιδάς

Σκιαγράφηση χαρακτήρων : Λάμπρος Κομζιάς

Μουσικός παραγωγός – Ηχοληψία : Βασίλης Αβραντίνης

Η ηχογράφηση του soundtrack έγινε στο Athens Music Studio, έπαιξαν οι μουσικοί Αντώνης Χανιώτης, Βασίλης Αβραντίνης, Βαλεντίνος Ντούλιας.

Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν επί σκηνής τα μέλη των Δυτικών Πινελιών, παιδιά και νέοι 9-17 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.