Στους Δελφούς και στη Γραβιά το Metropolitan Hospital με το πρόγραμμα «Πρόληψη»




Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του προγράμματος «Πρόληψη», το Metropolitan Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας, επισκέφθηκε το νομό για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, κλιμάκιο ιατρών βρέθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο της Γραβιάς και των Δελφών εξετάζοντας αφιλοκερδώς κατοίκους της περιοχής, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας κατά της COVID-19.
Η ιατρική ομάδα αποτελούταν από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Δημήτριο Δόβρη Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Ιωάννη Παληό Καρδιολόγο, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού και τη νοσηλεύτρια Βάνα Νταβίου.


Η δράση έτυχε ευρείας αποδοχής από τον τοπικό πληθυσμό καθώς πραγματοποιήθηκαν συνολικά περίπου 200 επισκέψεις στους ιατρούς, οι οποίοι διενέργησαν triplex αγγείων, καρδιογράφημα, ορθοπαιδική και μαστολογική εξέταση.


Η μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις αυξημένες ιατρικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε μέρη με δύσκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.
Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Metropolitan έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Τζια, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα, την ορεινή Αρκαδία και άλλα μέρη της Ελλάδας, έχοντας εξετάσει εκατοντάδες κατοίκους με σημαία του την… Πρόληψη! (κεντρική φωτό: από αριστερά οι κ.κ: Ηλίας Αλεξάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού, Ιωάννης Παληός Καρδιολόγος, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Χρύσα Σεγκούνη Αντιδήμαρχος Δελφών, Βάνα Νταβίου Νοσηλεύτρια)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.