Σκοτώθηκε σε τροχαίο o οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, Aντώνης Λάσκαρης




Το 25χρονο Αντώνη Λάσκαρη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στις 6 και μισή το πρωί της 23ης Απριλίου διερχόμενοι οδηγοί και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο νεαρός οδηγός φορούσε το κράνος του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο – Την 23-04-2022/06.00’ στο 16ο χλμ της Εθν.Ο. Ρόδου-Λίνδου, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 24χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΖΕΤ ΣΙΕΧ



Όπως αναφέρει το bikerspirit.net, ο Αντώνης Λάσκαρης ξεκίνησε τους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλέτας το 2019 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία SS300 , τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ τις δυο επόμενες χρονιές ανέβηκε στην κατηγορία Racing, όπου το 2020 τερμάτισε στην 4η θέση, της γενικής κατάταξης και το 2021 στην 7η θέση!

H κηδεία του Αντώνη Λάσκαρη έγινε χθες το απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.