Ρομά ετοίμαζαν υπαίθριο γλέντι – Τους πρόλαβαν πριν σφάξουν τρία αρνάκια (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δείτε την ανάρτηση της Marianna Rizou που χάρη στην παρέμβασή της γλύτωσαν από τη σφαγή τρία αρνάκια. Ρομά που είχαν κατασκηνώσει στο MOJITO BAY (κάτω απ’ τις τρύπες του Καραμανλή) ετοίμαζαν γλέντι και προγραμμάτιζαν να τα σφάξουν και να τα κρεμάσουν σε ένα δέντρο. Η Marianna Rizou ειδοποίησε την αστυνομία και τα τρία αρνάκια μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο:

Δύσκολη μέρα η σημερινή…. Με πολύ άγχος, τρέξιμο, αλλά στο τέλος δικαίωση για αυτά τα 3 μωρα που σώθηκαν τελευταία στιγμη από βέβαιο κ μαρτυρικό θάνατο σε κοινή θέα. Το ποστ αυτό δεν γίνεται για να εισπράξω “μπράβο”…. Έλαβα τα σχόλια σας, τα μηνύματα σας κ σας ευχαριστώ πολύ για αυτό, αλλά πραγματικά δεν έκανα τίποτα παραπάνω απ αυτό που αισθάνθηκα ότι πρέπει να γίνει ως άνθρωπος με συνείδηση κ ευαισθησία. Το ποστ γίνεται καθαρά για να ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ το καθένα από σας να σπεύσει να βοηθήσει ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα!

Να μη φοβηθεί, να μη λυγίσει, να επιμείνει κ να συνεχίσει μέχρι τέλους να υπερασπίζεται το δίκαιο κ το σωστό. Στις φωτό βλέπετε με τη σειρά τα γεγονότα…. Αρχικά τα δεμένα σε ένα δέντρο μωρα αρνάκια που περιμένουν τη σφαγή τους (φωτό 1), μετά βλέπετε τη έλευση της αστυνομίας κ του τμήματος ασφαλειας της περιοχής (φωτό 2), τη μεταφορά τους στο τμήμα Κορωπίου όπου έγινε κ η σύλληψη των Ρομά κ οι καταθεσεις (φωτό 3,4,5) την μεταφορά τους με το taxipet σε ασφαλή χώρο (φωτό 6) και τέλος τα μωρά να απελευθερώνονται στο χώρο φιλοξενίας τους και να συναντούν άλλα επίσης διασωθέντα αρνιά αυτών των ημερων (βίντεο 7).Τα μωρά είναι ασφαλή…. Γλίτωσαν απο βέβαιο θάνατο!

Περιμένουμε κ την οριστική απόφαση βέβαια για να μπορούμε να πούμε πως ο κόπος μας και οι ενέργειες μας άξιζαν κ δεν ήταν μάταιη η όλη προσπάθεια. Ευχαριστώ από καρδιας τη Δ. Σταυρίδη που βρέθηκε στο σημείο προθυμη να βοηθήσει, την Αφροδίτη κ την Χριστίνα Παπη (εκπρόσωπο του κινήματος των ζώων) που έμεινε μέχρι τέλους κ υποστήριξε με σθένος την μεταφορά των ζώων σε ασφαλές μέρος. Τέλος να ευχαριστήσω τον Νικόλα που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε διάσωση κ να ανοίξει το χώρο του σε κάθε πλάσμα που έχει ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμπαράσταση,Τις συμβουλές κ τη καθοδήγηση. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!! Εδώ λινκ της αρχικής ανάρτησηςhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5388030527893820&id=100000607772292



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.