Παπανικολάου: Πασχαλινό τραπέζι για πάνω από 2.000 δικαιούχους των κοινωνικών δομών




Τσουρέκια, αρνιά, λάδι, λαχανικά, είδη παντοπωλείου μακράς διαρκείας αλλά και λαμπάδες για τα παιδιά προσφέρει σε 2.000 δικαιούχους των κοινωνικών δομών ο Δήμος Γλυφάδας ενόψει του Πάσχα. Η διανομή πραγματοποιείται καθημερινά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, 9 το πρωί έως 3 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.

«Σε κάθε συγκυρία, με κάθε συνθήκη, κάθε οικογένεια πρέπει να μπορεί να γιορτάζει την Ανάσταση και το Πάσχα όπως πρέπει, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Μέσα στο δύσκολο περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού και η συνεχιζόμενη ακρίβεια, προσφέρουμε και φέτος στο Δήμο Γλυφάδας όλα τα απαραίτητα αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι, σε περισσότερους από 2.000 δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών. Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει από το κοινωνικό μας παντοπωλείο και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας δομές και την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής για το συντονισμό Λένα Δεναξά και φυσικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις δωρεές τους. Το έχουμε πει και το πιστεύουμε βαθιά: Θα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι όταν οι δομές αυτές δεν θα είναι απαραίτητες, γιατί κανένας συμπολίτης μας δεν θα τις έχει ανάγκη. Μέχρι τότε, θα ενισχύουμε και θα στηρίζουμε καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην πόλη μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Διαρκής μέριμνά μας είναι η στήριξη των αδύναμων οικογενειών της πόλης μας. Είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και γιορτάζουμε τις άγιες μέρες όλοι μαζί. Κανείς δεν μένει μόνος στη Γλυφάδα μας», επισημαίνει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.