Παιχνίδι με τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!




Έναρξη των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δύο φαβορί της διοργάνωσης, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, να ανοίγουν τον χορό λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη τους μάχη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά Ιταλίας

101. Μπενφίκα – Λίβερπουλ (22:00)

Στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ημέρας υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που φαίνεται και από το σετ αποδόσεων. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική διοργάνωση που παραμένει ζωντανή η Μπενφίκα, αντίθετα με τη Λίβερπουλ που μάχεται και για το πρωτάθλημα. Την Κυριακή, μάλιστα, κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο απόλυτο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πρόκειται να προφυλάξει παίχτες απόψε.



➥ Δεν κοντράρεται η Λίβερπουλ, το διπλό είναι σε αδιάφορη απόδοση, οπότε προσπερνάμε τις επιλογές με τα σημεία. Η Μπενφίκα θα βρει τις ευκαιρίες της και θεωρούμε πως θα εκμεταλλευτεί τουλάχιστον μία για να μάς χαρίσει το G/G του 1.85.

100. Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Παραμένουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο έργο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον προηγούμενο γύρο, όμως τώρα το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται κι ενώ έχει στο μυαλό της και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ που ακολουθεί. Τιμωρημένος ο Γουόκερ, τραυματίας ο Ντίας. Η Ατλέτικο επισκέπτεται ξανά το Μάντσεστερ μετά τον θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ στη φάση των «16». Μέχρι και στο ίδιο ξενοδοχείο κατέλυσε η αποστολή για να μην χαλάσει το… γούρι. Τρέχει για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς ο στόπερ Χιμένες, τιμωρημένος ο μέσος Καράσκο, τραυματίας ο Ερέρα.

➥ Κι εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, έστω κι αν δεν είναι τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Ατλέτικο είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Σίτι. Πληρώνει καλά το G/G, είναι σε απόδοση 2.22.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.