Ο δρόμος καρμανιόλα με τα απανωτά τροχαία (VIDEO)




Όταν γίνεται κάποιο τροχαίο έρχονται στο φως οι δρόμοι καρμανιόλες που σε συνδυασμό με την έλλειψη ορθής οδηγικής συμπεριφοράς προκαλούν απώλειες και ζημιές.

Ένας από τους δρόμους καρμανιόλες είναι η Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά, όπου πριν από λίγες μέρες ένα αυτοκίνητο που έκανε κόντρες, σύμφωνα με μαρτυρίες, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε στη βιτρίνα ενός καταστήματος με φωτιστικά, προκαλώντας του ζημιές ύψους 50.000 ευρώ.

Ο Alpha παρουσίασε ρεπορτάζ από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στο σημείο και το βίντεο ντοκουμέντο είναι σοκαριστικό. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο τα δύο τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί 10 τέτοια, τα οποία όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την μεγάλη ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι οδηγοί, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος πάνω στην στροφή.



Μάρτυρας που ζει στη γειτονιά υποστηρίζει πως οι εικόνες αυτές αποτελούν αποτέλεσμα των αγώνων ταχύτητας: «Κάνουν κόντρες, ξεκινούν από το φανάρι και τρέχουν πάρα πολύ». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.