“Μπούκαρε” σε καφετέρια και τον μαχαίρωσε – Πως έπιασαν τον δράστη (VIDEO)




Τα σοκαριστικά δευτερόλεπτα της άγριας επίθεσης με μαχαίρι με δράστη έναν 20χρονο Αλβανό και θύμα, έναν 45χρονο ομοεθνή του στην οδό Λιοσίων, φέρνει στην δημοσιότητα το L&O.

Στο βίντεο φαίνεται ο 20χρονος να φτάνει τρέχοντας και κρατώντας ένα μαχαίρι στο αριστερό του χέρι, σε μια καφετέρια που βρίσκεται ο 45χρονος με τον οποίον είχε προσωπικές διαφορές. Μόλις το θύμα αντιλαμβάνεται την παρουσία του, πετάει μια καρέκλα και μπαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο δράστης αρχικά σταματάει και φαίνεται να συνομιλεί με άλλους θαμώνες, αλλά στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο κατάστημα.

Ακολουθεί μάχη σώμα με σώμα με το θύμα να πετάει καρέκλες στον 20χρονο, που πάνω στην μάχη, καταφέρνει να μαχαιρώσει το θύμα του στην κοιλιά. Αμέσως μετά κραδαίνοντας το μαχαίρι, φεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Άμεσα ενημερώνονται άνδρες της ΔΙ.ΑΣ που φτάνουν στο σημείο με 3 ομάδες. Στην θέα των αστυνομικών ο 20χρονος Αλβανός, προσπαθεί να διαφύγει από την οδό Ιουλιανού, αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν, παρότι αντιστάθηκε σθεναρά, κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια.



Στην κατοχή του βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο μαχαίρωσε τον 45χρονο και ένα ακόμη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του L&O.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από 3 εβδομάδες είχε εντοπιστεί να έχει στην κατοχή του μαχαίρια, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.