Μοσχάτο – Ταύρος: Μεγάλη κινητοποίηση για να χειρουργηθεί 14χρονη μαθήτρια
Σας καλούμε να συνδράμετε στη συγκέντρωση χρημάτων για μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση σε 14χρονη μαθήτρια του Δήμου μας που θα γίνει στη Γερμανία

Τα χρήματα θα πρέπει να σταλούν στη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Ταύρου μέχρι και τη Πέμπτη 14 Απριλίου


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Η 14χρονη μαθήτρια θα ταξιδεύσει στη Γερμανία τη Μεγάλη Τετάρτη για να παλέψει και να κερδίσει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σας καλεί να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθεί το υψηλό κόστος της επέμβασης για την αφαίρεση όγκου σε εξειδικευμένο θεραπευτικό κέντρο της Γερμανίας. Το περιστατικό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χειρουργικά στην Ελλάδα όπως αναφέρει η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Τα σχολεία του Ταύρου έχουν ήδη κινητοποιηθεί για τη συγκέντρωση χρημάτων και θα ήθελα να συγχαρώ τους δασκάλους, τους καθηγητές και τις οικογένειες των μαθητών που ευαισθητοποιήθηκαν για τη 14χρονη μαθήτρια. Οι συμπολίτες μας που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, να παραδώσουν τη δική τους χρηματική συνεισφορά μέχρι και τη Πέμπτη 14 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Ταύρου επί των οδών Κορυζή και Θράκης, τηλ. 210 3475550.

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και Καλό Πάσχα

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου – Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.