Με προεκλογικό άρωμα η ομιλία Σπανάκη – Εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου (VIDEO)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ομιλία ενόψει του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη λαϊκή παράταξη της εθνικής ευθύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης» πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Π. Φαλήρου, ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, μέλη του Υπουργικού συμβουλίου, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη Νομαρχιακών και Δημοτικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Στην ομιλία του ο κ. Σπανάκης έδωσε έμφαση στη «δυνατή σχέση που ξεκινά με τους πολίτες στον Νότιο Τομέα για τις γειτονιές που μεγαλώσαμε και ζούμε με τα παιδιά μας».

Συγκεκριμένα δεσμεύτηκε:

  1. για τη λειτουργία της ενότητας «Το Βήμα του Πολίτη» στην ιστοσελίδα του, όπου θα μπορούν όλοι οι πολίτες να καταθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους,
  2. για την καθιέρωση του θεσμού της «Ανοιχτής πόρτας» στο πολιτικό του γραφείο,
  3. για τακτική διαδικτυακή ενημέρωση για δράσεις του
  4. για περιοδείες και επισκέψεις που θα πραγματοποιήσει σε φορείς, υπηρεσίες και αγορές προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε στις Κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις για θέματα του Νότιου Τομέα, όπως:



  • Η ανάγκη ίδρυσης Προτύπων και Πειραματικών σχολείων
  • Η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως τα Υποθηκοφυλακεία και ο ΕΦΚΑ
  • Η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας
  • Η ενίσχυση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας στις γειτονιές
  • Οι έξυπνες διαδρομές που πρέπει να γίνουν, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με την επέκταση του Μετρό και τη διασύνδεσή του με προαστιακό και τραμ
  • Η επίσπευση των έργων στο παραλιακό μέτωπο
  • Η ανάγκη δημιουργίας νέων πεζογεφυρών σε Λεωφ. Συγγρού, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Πειραιώς

Και πρόσθεσε ότι θα θέσει μαζί με τους πολίτες ένα νέο διεκδικητικό πλαίσιο για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ενόψει του 14ου Συνεδρίου ο κ. Σπανάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μία «μεγάλη λαϊκή παράταξη την οποία εμπιστεύονται οι πολίτες διότι εξασφαλίζει και εγγυάται τη σταθερότητα και την πρόοδο».

Στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης σε θέματα της οικονομίας όπως η ανάγκη νέας γενναίας ρύθμισης για τα χρέη σε Δ.Ο.Υ. και Ε.Φ.Κ.Α, η υιοθέτηση ενός προγράμματος μόνιμης επιβράβευσης των συνεπών φορολογουμένων, αλλά και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ανάδειξης του Υμηττού.

Κλείνοντας, ο κ. Σπανάκης σημείωσε με έμφαση ότι «η λύση στις επόμενες εκλογές θα είναι και πάλι η Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι η μεγάλη λαϊκή παράταξη της εθνικής ευθύνης και της πραγματικής κοινωνικής αλληλεγγύης».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.