Με δύο «πράσινα» ειδικά από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ




Ο «Hooper»  αναλύει & προτείνει

Η Μπεσίκτας επικράτησε της Τουρκ Τέλεκομ με 73-67 και έτσι επιβεβαίωσε το σημείο της χθεσινής στήλης. Σήμερα, όπως είναι λογικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Παίξε νόμιμα στην betsson

Δεν θα ασχοληθώ με σημείο, καθώς μπορεί να είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, αλλά σε ένα ματς, μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει τη ζημιά και από τη στιγμή που αυτό που διακυβεύεται είναι πολύ σημαντικό, δεν αποκλείω τίποτα. Έτσι, η προσοχή μου πέφτει σε δύο ειδικά που αφορούν τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιώργο Παπαγιάννη.



Αρχίζω από τον Νέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Σέρβος γύρισε το πόδι του στο ματς της Τρίτης με την Άλμπα στο Βερολίνο, δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει βγάλει μόνο μέρος της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού. Φυσικά και πιστεύω ότι θα παίξει, ωστόσο θεωρώ ότι δεν θα μείνει στο παρκέ για περισσότερα από 30 λεπτά. Ο Δημήτρης Πρίφτης θα τον διαχειριστεί προσεκτικά και το Under 30:00 στον χρόνο συμμετοχής, θεωρώ ότι έχει αξία.

Η άλλη επιλογή μου αφορά τα εύστοχα δίποντα του Γιώργου Παπαγιάννη. Μπορεί σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στα περισσότερα ματς της σεζόν, ο Παπαγιάννης να έχει έναν αντίπαλο στα μέτρα του (Φαλ), ωστόσο πιστεύω ότι θα μείνει στο παρκέ για αρκετή ώρα και θα ταϊστεί για αρκετές προσπάθειες ακόμα και όταν θα έχει απέναντί του τον Μάρτιν. Το line των 4.5 εύστοχων διπόντων είναι στα μέτρα του και πιστεύω ότι αν θέλει να έχει τύχη ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να το επιβεβαιώσει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.