Μάχη για τη ζωή δίνει η τρανς γυναίκα Κασσιόπη που έπεσε από τον 3ο όροφο κτιρίου
Η τρανς γυναίκα Κασσιόπη είναι γνωστή για τις ακτιβιστικές της πράξεις και από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η Κασιόπη έπεσε από τον 3ο όροφο κτιρίου στο Αιγάλεω. Νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο ως πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δίνει μάχη για τη ζωή της. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η πτώση της ήταν αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική πράξη. Δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να την έριξαν στο κενό.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Η αστυνομία αρχικά έχει αποκλείσει αυτό το σενάριο, της εγκληματικής πράξης δηλαδή, όμως άτομα από το συγγενικό και στενό περιβάλλον της Κασσιόπης μιλούν για μια κοπέλα που δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι ότι θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Πάντως η έρευνα για τα αίτια της πτώσης συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να συλλέγουν τόσο μαρτυρίες από το σημείο (την Κασσιόπη την βρήκε το πρωί στις 7 ένας φύλακας του εμπορικού κέντρου) όσο και να προσπαθούν να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Πάντως οι εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο είπαν πως είδαν την γυναίκα να κάνει βόλτες στο κτίριο.

Η Κασσιόπη

Η Κασσιόπη είναι μια τρανς γυναίκα και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Έχει πλούσια ακτιβιστική δράση και έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival (μια πρωτοβουλία που στοχεύει να αλλάξει βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις και προκαταλήψεις προς την κοινότητα queer και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων) 

Η Κασσιόπη έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στο πρότζεκτ Milky way που είναι μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων ενώ έχει συμμετοχή και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.

Εκτός από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και τις ακτιβιστικές της δράσεις η κασσιόπη πριν λίγο καιρό αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Πηγή: in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.