Θρήνος για τον 19χρονο πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, Κωνσταντίνο Τακιδέλλη




Σοκαρισμένος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από τον τραγικό θάνατο στην άσφαλτο του 19χρονου πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε το βράδυ της Τρίτης από τη γέφυρα επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Αλέξανδρος Ρουστέμης φίλος της οικογένειας, αλλά και πατέρας του επίσης οδηγού Παναγιώτη Ρουστέμη, που μαζί με τον Κώστα Τακιδέλλη είχαν μοιραστεί αρκετές φορές τις πρώτες θέσεις σε αγώνες, ο 19χρονος εκτός από ένας οδηγός με μέλλον ήταν κι ένα σπάνιο παιδί.

«Μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ένα παιδί από εξαιρετικά καλή οικογένεια, με αρχές και αγάπη για τον αθλητισμό. Μόνο θλίψη μου προκαλεί ο θάνατος του. Εξαιρετικό παιδί, δεν έδινε δικαιώματα, μόνο εκείνος ξέρει το πώς συνέβη και το γιατί συνέβη όλο αυτό. Εμείς όλοι πονάμε και θα πονάμε για τον χαμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ρουστέμη ο 19χρονος είχε να δώσει ακόμα πολλά στις μηχανοκίνητες πίστες αθλητισμού. «Ο θάνατος του προκαλεί μόνο θλίψη και πολλά γιατί σ’ αυτή την ηλικία. Ήταν ένα σημαντικό ταλέντο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο ξεχώριζε από πολλούς άλλους οδηγούς. Βρισκόταν σε εξαιρετικό επίπεδο αθλητικά κι είχε λαμπρό μέλλον μπροστά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον πατέρα του τον Μιχάλη που ξέρει ποσό πολύ τον αγαπάω, κρίμα», τόνισε. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: protothema.gr



Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Κώστας Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία  Crosscar. Πέρυσι τον Δεκέμβριο στη Χαλκίδα, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του, Μιχάλη.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα. «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του 19χρονου. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.