Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις ατόμων που επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στα γραφεία της ΝΔ




Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, 38 και 43 ετών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι αφού προσέγγισαν γραφεία πολιτικού κόμματος στη Γλυφάδα (Νέα Δημοκρατία), κατόπτευσαν το χώρο για την ύπαρξη καμερών ασφαλείας και εν συνεχεία ο 38χρονος ανακινώντας σπρέι, αποπειράθηκε να προβεί σε φθορά με την αναγραφή συνθημάτων στην τοιχοποιία των γραφείων, ενώ ο 43χρονος παρέμενε απέναντι κατοπτεύοντας τον περιβάλλοντα χώρο.
Οι κινήσεις τους αυτές έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και τους ακινητοποίησαν, αποτρέποντάς τους από την ολοκλήρωση της αξιόποινης πράξης τους.
Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή εκάστου, φιάλη ψεκασμού-σπρέι.
Επιπρόσθετα, και εντός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 43χρονου, που βρέθηκε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, βρέθηκαν 4 επιπλέον φιάλες ψεκασμού-σπρέι, 2 δοχεία που περιείχαν χρώμα, πινέλο βαψίματος και πλήθος φεϊγβολάν (τρικάκια).
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.