Αυτή είναι η θηριώδης Lamborghini που σταμάτησαν για έλεγχο στην παραλιακή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ακινητοποιημένη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η υπερπολυτελής Lamborghini που έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα viral, καθώς οι αστυνομικοί σταμάτησαν την περασμένη Κυριακή για «διευκρινίσεις» τον οδηγό της στην παραλιακή λεωφόρο.

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως φωτογραφίες του οχήματος που «θαμπώνει» με την εμφάνιση και τις επιδόσεις του, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. λόγω της οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού του.
Η Lamborghini δεν έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία, με την Τροχαία να αναφέρει επίσημα ότι «ακινητοποιήθηκε για να οδηγηθεί για έκτακτο τεχνικό έλεγχο». Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το αυτοκίνητο με τη θηριώδη ιπποδύναμη με τη Lamborghini που εμφανιζόταν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Σχιστού.

Το supercar των 600 ίππων με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ωρα σε 3,2 δευτερόλεπτα εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στην παραλιακή λεωφόρο από αστυνομικούς της Τροχαίας που πραγματοποιούσαν έκτακτους ελέγχους για τον εντοπισμό οδηγών που υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός του –ο οποίος δεν εντοπίστηκε την Κυριακή να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας- υποβλήθηκε στο σχετικό έλεγχο και η λαμπερή Lamborghini κατέληξε «παροπλισμένη» στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να την ταυτοποιήσουν με τη Lamborghini που εμφανιζόταν σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να κάνει… ράλι στη λεωφόρο Σχιστού μαζί με ένα Audi R8.



Οι οδηγοί των αυτοκινήτων εμφανιζόντουσαν να αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, βραδινή ώρα, κατά την οποία ο δρόμος δεν είχε άλλα οχήματα. Το βίντεο δεν διέλαθε της προσοχής της Τροχαίας που ξεκίνησε έρευνα. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρουν ότι οι δύο οδηγοί έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και σχηματίζονται σε βάρος τους δικογραφίες. Πηγή: newsbomb.gr – Αλέξανδρος Καλαφάτης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.