Έχει τον τρόπο η Μπέρνλι, επιστρέφει στις νίκες η Μίλαν




Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Κυριακή του Πάσχα και στην Ευρώπη διεξάγονται πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις. Στην Αγγλία, υπάρχει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Έβερτον, αλλά βρήκαμε έδαφος στον άσο της Μπέρνλι, η οποία θέλει νίκη για να ελπίζει σε παραμονή. Η Μίλαν αφήνει πίσω την αποτυχία στο Κύπελλο και ετοιμάζεται να γυρίσει τον… διακόπτη στη Ρώμη.

Διάβασε τις κριτικές για τη στοιχηματική Ιντερβετεν!

963. Μπέρνλι – Γουλβς (16:00)

Η γηπεδούχος προέρχεται από σπουδαία νίκη 2-0 επί της Σαουθάμπτον, αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Η Γουλβς έχασε 1-0 στην έδρα της Νιούκαστλ και συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις της. Με 5-0-5 στα 10 τελευταία ματς, μάχεται για να μπει στην πρώτη επτάδα.



Καλύτερο ρυθμό έχει η Μπέρνλι, θεωρούμε πως αν επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτήν κόντρα στους «Άγιους», τότε μπορεί να φτάσει στον άσο που πληρώνει 2.65.

1034. Λάτσιο – Μίλαν (21:45)

Εδώ η γηπεδούχος προέρχεται από το 1-1 εντός με την Τορίνο, σε ματς που κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Με 4-1-1 στα 6 τελευταία παιχνίδια, δίνει τον δικό της αγώνα για να παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Αμφίβολοι οι Πέδρο, Μάρουσιτς. Η Μίλαν απογοήτευσε στο Κύπελλο κόντρα στην Ίντερ, ηττήθηκε εύκολα 3-0 και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό. Μετά τη χθεσινή νίκη της μισητή αντιπάλου, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες και στο προσπέρασμα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περιμένουμε αντίδραση από την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 2.54 και αξίζει της προσοχής μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.