Άλιμος: Ράμπες πεζών και ΑμεΑ στις λεωφόρους Κυθηρίων και Ιωνίας




Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η κατασκευή ραμπών στα πεζοδρόμια, ώστε να διευκολύνονται οι πεζοί και ιδιαίτερα όσοι συμπολίτες μας έχουν επιπλέον δυσκολίες, όπως τα ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία), οι ηλικιωμένοι, οι γονείς με παιδιά ή καροτσάκια κ.λπ.

Το συγκεκριμένο έργο καλύπτει όλο το μήκος της λεωφόρου Κυθηρίων, αλλά και μεγάλο μέρος της λεωφόρου Ιωνίας, σε τμήμα της οποίας είχαν ήδη πρόσφατα κατασκευαστεί και άλλες ράμπες ΑμεΑ, και είχαν τοποθετηθεί και ενημερωτικές πινακίδες.

“Στόχος μας, να αποκτήσει σταδιακά ολόκληρη η πόλη, σε κάθε γωνία και σε κάθε πεζοδρόμιο, ράμπα προσβασιμότητας πεζών, ώστε όλοι να κινούνται με ευκολία και ασφάλεια” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης “Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο για την χρηματοδότηση του έργου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπολίτες μας, ιδίως τους οδηγούς οχημάτων, που συμπεριφέρονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία υποδειγματικά και ευσυνείδητα, αφήνοντας πάντοτε ανοιχτές και ελεύθερες τις ράμπες για τους πεζούς συνανθρώπους μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.