Άλιμος: “Ξεχείλισαν” από αγάπη οι κάδοι σε σχήμα καρδιάς για τα καπάκια
Γέμισαν με πλαστικά καπάκια οι ειδικοί κάδοι σε σχήμα καρδιάς που έχει τοποθετήσει ο δήμος Αλίμου σε διάφορα σημεία της πόλης. Μπορείτε να τους βρείτε έξω από το γήπεδο των Τραχώνων, στην οδό Κύπρου, στο Άνω Καλαμάκι και στην αγορά της Θουκυδίδου. Τα οφέλη της δράσης αυτής είναι πολλά και σημαντικά.

Από τη δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλίμου “Ο Καζαντζάκης”: Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης βοηθάει ένα παιδάκι να αδειάσει τα καπάκια στον κάδο-καρδιά


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Γίνεται συνείδηση τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας η ανακύκλωση, τόσο στα πλαστικά καπάκια όσο και σε άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα αφ’ ενός να προστατεύουμε το περιβάλλον και αφετέρου με το αντίτιμο των ανακυκλώσιμων πλαστικών καπακιών να αγοράζεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Στον ένα τόνο καπάκια αντιστοιχούν 180-200 ευρώ όταν πρόκειται για βιομηχανία πλαστικού. Οι εταιρείες ανακύκλωσης πληρώνουν 100-140 ευρώ τον τόνο. Ένα απλό αμαξίδιο κοστίζει 180-200 ευρώ, δηλαδή όσο ένας τόνος καπάκια. Ο ένας τόνος καπάκια αντιστοιχεί σε 80-90 σακούλες κήπου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.