Oι πρώτες εικόνες από την καραμπόλα 50 ΙΧ – Ο Γιώργος Αμυράς ήταν ανάμεσα στους εγκλωβισμένους




Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Οι τραυματίες, κυρίως με θλαστικά τραύματα και κατάγματα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία, Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Βέροιας, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες.

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, από καραμπόλα αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Η πυροσβεστική Κοζάνης και Βέροιας συνέδραμε με 7 οχήματα και 14 άντρες και απεγκλώβισαν 2 άτομα με χρήση διασωστικών εργαλείων. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ και της Π.Υ. μεταφέρουν τους οδηγούς και τους επιβάτες των οχημάτων σε ασφαλή σημεία με τη μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας. Επίσης έχει κανονιστεί κατάλυμα για τη διαμονή τους.



Το βίντεο είναι της Δ. Αμαραντίδου (δημοσιογράφος ΕΡΤ Κοζάνης) από το facebook

Η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει και τους οδηγούς που δεν εμπλέκονται στις καραμπόλες, καθώς αυτές έγιναν και σε μικρές αποστάσεις η μία από την άλλη. Στο χώρο έχουν φτάσει και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Παράλληλα εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην καραμπόλα ήταν και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με το θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην καραμπόλα ήταν και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με το θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών. Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου – ertnews.gr

Aκολουθούν εικόνες από το Πυρκαγιά Ενημέρωση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.