Nαύπλιο: Τεράστιο πρόβλημα στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες η διακοπή ρεύματος




Εξοργισμένοι είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Ναύπλιο καθώς ακόμα μια διακοπή ρεύματος σε ώρες αιχμής δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου την στιγμή που η πόλη βούλιαζε από κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύουν να προσφύγουν κατά της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές.

Η δήλωση του δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου:

Ο προορισμός Ναύπλιο είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι βρίσκεται πολύ ψηλά αν όχι στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών.
Αν και βιώνουμε μία δύσκολη περίοδο για την κοινωνία (υγειονομικά – ενεργειακά – οικονομικά) ο Δήμος μας αποτελεί μία περιοχή που όχι μόνο είναι τόπος να ζούμε και να δημιουργούμε αλλά και να επιχειρούμε.
Η απρόσκοπτη ενεργειακή τροφοδοσία είναι απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη. Οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε ώρες και ημέρες μεγάλης κίνησης και επισκεψιμότητας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες οι οποίοι από τη μία αναγκάζονται να διακόψουν τη λειτουργία τους ενώ θα πρέπει να πληρώσουν τους ιδιαίτερα υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος και από την άλλη αφήνουν τον προορισμό Ναύπλιο απροστάτευτο με την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι πολίτες και οι επισκέπτες.
Οι διαμαρτυρίες όλων είναι κάτι παραπάνω από δίκαιες.
Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιοι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να θωρακίσουν ενεργειακά το Δήμο μας έτσι ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.