Kαλλιθέα: Τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού




O Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού την Τετάρτη 9, Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 16:30.

Παρουσιάζονται στους μαθητές των σχολείων της πόλης, οι επιλογές των τμημάτων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που θα έχουν στις προσεχείς πανελλήνιες εξετάσεις και ειδικότερα κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Παράλληλα, ανακοινώνεται η δωρεάν παροχή Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όποιον μαθητή το επιθυμεί.

Πάτησε εδώ και κάνε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία, όχι μόνο για τα παιδιά της τρίτης λυκείου, αλλά συνολικά για τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους γονείς, να ενημερωθούν και να λύσουν ενδεχόμενες απορίες τους.



Θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Μαντζαγριωτάκη 76, 2ο Υπόγειο) σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι ενήλικες παρευρισκόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Τα παιδιά απλή δήλωση selftest 48ωρου.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής (για όσους επιθυμούν) μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο της Τετάρτης 9 Μαρτίου, μέσω Webex πατώντας στο παρακάτω link:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.