Aργυρούπολη: Διαρρήκτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από άνδρες της ΔΙ.AΣ Ν/Α Αττικής




Αποφέρει καρπούς η αύξηση της αστυνόμευσης στις γειτονιές

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί διαρρήκτες από της ομάδας ΔΙ.AΣ Ν/Α Αττικής, την ώρα που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και τιμαλφή από σπίτι στην Αργυρούπολη.   

Το περιστατικό κατεγράφη τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Μαρτίου , όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για ύποπτες κινήσεις σε διαμέρισμα, από το οποίο απουσίαζαν εκείνοι την ώρα οι ένοικοί του. Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.Σ έφτασαν σε λίγα μόνο λεπτά στο σημείο,   μπήκαν με προτεταμένα τα όπλα στο εσωτερικό του σπιτιού και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι, όπως προέκυψε μετά τη σύλληψή τους είναι σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και τρίτος συνεργός ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει πριν την άφιξη των ανδρών της αστυνομίας. Από τον προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης-Ελληνικού, όπου και οδηγήθηκαν, εξιχνιάστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις κλοπών από οικίες, σε Χολαργό και Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Φαίνεται πως η αύξηση των περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ στις γειτονιές της Αθήνας αρχίζει να έχει αποτελέσματα, όπως ανέφερε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή, παρουσιάζοντας στοιχεία για μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας της τάξεως του 30% τους τελευταίους μήνες, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.  



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.