3 εύκολα τραγούδια για να μάθεις στα drums και συμβουλές




Η εκμάθηση νέων τραγουδιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα drums αλλά και για να διασκεδάσετε. Ειδικά όταν ξεκινάτε το παίξιμο αυτού του μουσικού οργάνου, είναι ιδανικό το να επιλέξετε κομμάτια που δεν είναι μόνο εύκολα, αλλά και ακούγονται υπέροχα.

Είναι σημαντικό να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του να παίζετε εύκολα κομμάτια στην αρχή και του να βελτιώνετε την τεχνική σας. Επενδύστε σε μαθήματα drums για να ανεβείτε επίπεδο γρήγορα. Βρείτε έμπειρους καθηγητές drums στο instateacher.

Πριν τρέξετε πρέπει να μάθετε να περπατάτε

Όταν διαλέγετε τραγούδια αρχαρίων για να παίξετε στα drums βεβαιωθείτε πως έχουν σχετικά αργό tempo και πως περιέχουν απλά beats και fills. Να είστε σίγουροι πως πρώτα ξέρετε τα βασικά που χρειάζονται για να παίξετε drums ώστε να βάλετε γερές βάσεις για πιο περίπλοκα beats στη συνέχεια.



Τα κομμάτια που είναι εύκολα παικτικά δε σημαίνει πως είναι κατώτερης κατηγορίας. Πολύ συχνά, στα τύμπανα, όσο λιγότερο περίπλοκο είναι ένα τραγούδι, τόσο το καλύτερο. Σαν drummer, πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας για να παράγετε έναν ενιαίο και αρμονικό ήχο. Αυτό σημαίνει πως πολλές φορές πρέπει να κάνετε “πίσω”. Δεν είναι απαραίτητα τα φρου φρου και τα αρώματα για να βγάλετε ένα άρτια παικτικά κομμάτι.

Ας δούμε μερικά τραγούδια που είναι εύκολο να παίξετε στα drums. Συνδυάστε την προσωπική σας προσπάθεια με μαθήματα drums από εξειδικευμένους καθηγητές που θα βρείτε στο instateacher.

1. Seven Nation Army – White Stripes

Η Meg White, η drummer των White Stripes έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το απλοϊκό της παίξιμο στα τύμπανα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κομμάτι θα είχε καταστραφεί αν τα drums ήταν πιο περίπλοκα! Το Seven Nation Army είναι ένας απλός ρυθμός που μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε ως αρχάριος.

2. Queen – Another One Bites The Dust

Αυτό το κομμάτι είναι φανταστικό από όπου και αν το πιάσουμε. Έχει φοβερή γκρούβα ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά απλό. Τα drums είναι πολύ εύκολα παικτικά αφού το beat επαναλαμβάνεται σε όλο το κομμάτι με μερικά απλά fills σε ορισμένα σημεία. Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο.

3. AC/DC – Highway to Hell

Από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της μπάντας, και ενδεχομένως και του ροκ κοινού! Το Highway To Hell είναι απλό στο παίξιμο, όποιο όργανο και αν παίζετε, κιθάρα, μπάσο, ή drums. Αν και απλό, είναι ένα από τραγούδια της ροκ που άσκησαν τεράστια επιρροή στο είδος. Δοκιμάστε το απλό beat με τα απλά fills και θα νιώσετε το πάθος να σας κυριεύει!

Για να βελτιώσετε την τεχνική αλλά και τη θεωρία στα drums μεγάλο ρόλο παίζει και η καθοδήγηση από έναν έμπειρο μουσικό. Βρείτε καθηγητές για μαθήματα drums στην πλατφόρμα του instateacher.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.