Το 2023 θα ανοίξει το νέο One & Only Aesthesis στα παλιά Αστέρια Γλυφάδας




Εντός του 2023, πιθανότατα μέσα στο πρώτο τρίμηνο, θα ξεκινήσει η λειτουργία του πολυαναμενόμενου One & Only Aesthesis στη Γλυφάδα, στο project που ‘’τρέχει’’ αυτή την περίοδο η Grivalia Hospitality για την αναβίωση των παλιών ‘’Αστεριών’’ και τη μετατροπή τους σε πεντάστερο προορισμό τουρισμού πολυτελείας.

Πριν ακόμη ανοίξει το ξενοδοχείο στη Γλυφάδα έχει συμπεριληφθεί στις λίστες με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία από διεθνή μέσα ενημέρωσης δεδομένου «ότι προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό: βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και σε αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, ενώ εμπνέει την αρμονία και την γαλήνη ενός παραθαλάσσιου προορισμού και δίνει την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού. Τα 127 δωμάτια αποτίουν φόρο τιμής στο σύγχρονο σχεδιασμό των μέσων του προηγούμενου αιώνα. Ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι η θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το CNN.

Σημειώνεται ότι στο προσεχές διάστημα επίκεινται και αλλαγές στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, με την Εurobank που κατέχει το 25% να μειώνει τη συμμετοχή της στο 19,9%, πουλώντας το 5,1% στις Eurolife Ζωής, M&G και Grivalia Management, έναντι συνολικού τιμήματος 15,88 εκατ. ευρώ. Πηγή: newmoney.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.