Το συγκινητικό αντίο στον ταλαντούχο αθλητή της κολύμβησης Χριστόφορο Σωτηριάδη
Θλίψη στην «οικογένεια» του ΓΝΟ Άρη Νικαίας και της ελληνικής κολύμβησης για την απώλεια του νεαρού αθλητή του συλλόγου, Χριστόφορου Σωτηριάδη.

Στον θάνατο του νεαρού αθλητή του προ-αγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του συλλόγου της Νίκαιας, αναφέρθηκε με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Το συγκινητικό «αντίο» του συλλόγου:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Ναυτικού Ομίλου ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με απέραντη θλίψη και πόνο αποχαιρετά τον αθλητή του συλλόγου, Χριστόφορο Σωτηριάδη.

Ο Χριστόφορος, αθλητής του προ αγωνιστικού – αγωνιστικού τμήματος της κολύμβησης, έδωσε για δυο χρόνια μια σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.
“ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΑΣ”Η θέση σου είναι ανάμεσα στους Αγγέλους και εσύ θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά και την σκέψη μας, με το χαμογελαστό σου πρόσωπο, όπως όταν σε πρωτογνώρισαμε, με το σπινθηροβόλο βλέμμα σου έτοιμος να κάνεις πάντα την επόμενη σκανδαλιά σου, αλλά και να προπονηθείς σκληρά για τους επόμενους στόχους σου. Ο Θεός ας δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων – Οινόη Αττικής»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.