Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής συμπορεύεται με την Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος»




Με μια σπουδαία συνεργασία ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής αφήνοντας, εκτός των άλλων, το κοινωνικό αποτύπωμα της διοργάνωσης. Η γιορτή της γυμναστικής έχει ως Κοινωνικό Εταίρο την Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος», η οποία παρέχει φιλοξενία και φροντίδα σε κορίτσια από έξι έως δεκαοχτώ ετών. Πρόκειται για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά αλλά και για παιδιά προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Οι αγώνες ενισχύουν τους σκοπούς του ιδρύματος που μετρά 63 χρόνια ζωής και αποτελεί την μεγάλη οικογένεια για χιλιάδες κορίτσια όλα αυτά τα χρόνια. Στην είσοδο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου του Φαλήρου, οι θεατές θα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να συνεισφέρουν με το ποσό των 3 ευρώ και άνω για την ενίσχυση του Ιδρύματος. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες και σκληρές στιγμές που ζει ο λαός της Ουκρανίας, η Στέγη γνωστοποίησε την πρόθεση των ανθρώπων της να φιλοξενήσει ασυνόδευτα κορίτσια από την πολύπαθη χώρα.

Ο πρόεδρος της Στέγης Θηλέων, Δημήτρης Μητρέλλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους εμάς τους ανθρώπους της Στέγης Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» η συμβολή των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής στο έργο που επιτελούμε εδώ και 63 χρόνια. Η οικονομική συνεισφορά ενισχύει και υποστηρίζει τους σκοπούς του Ιδρύματος το οποίο φιλοξενεί κορίτσια άπορα, ορφανά ή κακοποιημένα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι, σε δύσκολους καιρούς, συμβάλλουν στη βιωσιμότητα της Στέγης μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη σπουδαία διοργάνωση που φιλοξενείται στον Δήμο μας!» Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία – ego-gymnastics.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.